Bestuur

Bestuursleden van Plaatselijk Belang St.- Annaparochie. Stellen zich aan u voor.

Voorzitter: Laas Douma

sinterlaasje

Zoals duidelijk op de foto is te zien is onze voorzitter een ras bestuurder. Naast Plaatselijk Belang beweeg ik mij op verschillende andere bestuurlijke niveaus, zoals in de politiek en provinciale organisaties. Ik ben opgegroeid in Berlikum als zoon van de hoofdonderwijzer en moeder die statenlid was. Geen wonder dat het leiderschap en de politiek er met de paplepel is ingegoten. Daardoor is het voorzitterschap hem op het lijf geschreven. Door mijn ondernemerschap ben ik gewend om door goede scherpe analyses op plannen los te laten. Hierdoor kan er snel geschakeld worden. Efficiënt werken is voor mij niet vreemd, binnen mijn eigen autobedrijf is dit ook een must. Ik voel mij binnen deze functie als een kapitein op het schip!

Vicevoorzitter: Vacant

Secretaris: Vacant

Penningmeester: Vacant

webmaster: Marian Douma

marian-schaapjesDit is onze webmaster bij haar stage, druk in de weer met de wel bekende zesling lammetjes de fles geven. Foto: Timen Dijkstra Franekercourant.

Mijn naam is Marian Douma en kom uit het mooie St.- Anna. Ik hou van muziek, en mijn passie ligt bij het schilderen en tekenen en de dieren. Naast mijn functie binnen Plaatselijk Belang zit ik nog op school en doe ik momenteel de Opleiding Dierenarts assistente  MBO niveau 4 te Leeuwarden. Mijn uiteindelijke doel is om Dierenartsassistente te worden.

Naast mijn studie zet ik mij graag in voor anderen. Zo ben ik zo nu en dan actief bij de Dierenweide en ben erg betrokken bij wat er in en rond het dorp gebeurd. Met een luisterend oor tussen en naast  de mensen te staan, naar elkaar luisteren en elkaar te begrijpen.

Met een betrokken ploeg mensen zetten wij ons in voor de belangen voor het dorp. dat is erg belangrijk vind ik want met elkaar staan we sterk om de leefbaarheid voor jong en oud in het dorp te behouden. samen zijn wij de stem richting gemeente om de belangen/ ideeën van en voor de inwoners van St. – Annaparochie te dragen.

Ik heb als functie binnen plaatselijk belang de webmaster te zijn. Dat is een hele eer om dit te mogen doen. Leuke nieuwtjes, foto’s , De Bijprater, dierenweide van alles komt er op de website. En dat ik mede een steentje daaraan mag bij dragen is dan ook erg leuk.

Maar dat brengt ook haar verantwoordelijkheden met zich mee, want alle informatie wat je erop zet moet ook nog eens kloppen. En er zit zo nu en dan ook Bildts door heen. Daar mag niks aan mankeren. Maar je hebt ook als taak om de website levendig te houden , naast dat je de website actueel moet houden is het belangrijk dat er verschillende dingen op de website op de juiste wijze te vinden zijn.

Met vriendelijke groet,

Marian Douma

Algemene zaken: Maaike Dreyer

moterbitch

Algemene zaken: Vacant