Lammetjesdag 2018

Op zondag 11 maart opende Recreatiebedrijf de Blikvaart haar deuren voor publiek. Dit heeft alles te maken met de lammetjesdag die elk jaar gehouden wordt. 

eerste-lammetjes       Op 20 februari waren de eerste lammetjes geboren op recreatiebedrijf de blikvaart.

Op de lammetjesdag kon je verschillende activiteiten doen zoals, rondkijken in de stallen en op het erf. Helpen met voeren van de schapen. Lammetjes een flesje melk geven en misschien getuigen zijn van een lammetje die geboren wordt.

Naast schapen en lammetjes heeft recreatiebedrijf de Blikvaart ook veel andere leuke dieren waar het publiek aandacht aan mocht schenken. Zo zijn er poezen, pony’s, lama’s, konijnen, geiten en kippen.

De zaal was ook open voor een lekker bakje koffie met gebak en kon je gezellig lunchen. Ook waren de nodige snacks aanwezig. Die waren wel nodig om energie aan te vullen voor deze geweldige dag.

Ook was er een fotopresentatie te zien op de beamer. En jaap Middelkoop liet zien wat er met de schapenvacht gebeurd.

Het was een geslaagde lammetjesdag met een enorme opkomst. erg veel enthousiaste mensen kwamen die dag kijken. ze stonden tot aan de rotonde toe aan de kant van de weg.

Zoveel enthousiasme hadden we niet verwacht maar wat hebben we genoten. Aldus de organisatie. Foto’s van de lammetjesdag mogen gedeeld worden naar info@blikvaart.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *