Reunie bij laatste jeugdkerk Stepping Stones in Sint Annaparochie

SINT ANNAPAROCHIE – Na ruim tien jaar komt er een eind aan de jeugdkerk Stepping Stones van protestantse gemeente van St. Annaparochie. Op 24 juni wordt nog eenmaal een dienst georganiseerd door de jeugd. Het thema is: de reünie.

Tweemaal per jaar werd met een groep jeugd een dienst voorbereid. Vaak met een pakkend thema, zoals Ga voor Goud, Boer zoekt vrouw en De Wereld draait door.

De diensten werden begeleid door de eigen Stepping Stones band. Voor iedere dienst werden filmpjes bedacht en opgenomen. Diverse (s)prekers waren er te horen en de diensten werden goed bezocht door gemeenteleden van PKN St. Anne en belangstellenden van daarbuiten.

Nu blijkt dat er te weinig jeugd is om de diensten in stand te houden. Op 24 juni wordt nog één keer een dienst georganiseerd met De Reünie als thema: terugblikken op al die vieringen en mooie momenten in de afgelopen jaren maar ook een vooruitblik naar de toekomst.

Voorafgaand aan de dienst is er voor iedereen die aan de jeugdkerk meegewerkt heeft een reünie in de Bining. Om half acht is de dienst, voor iedereen toegankelijk.

Bron: Franeker Courant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *