Plaatselijk Belang Sint Annaparochie

Evenementen Sint Annaparochie

Hieronder staan de evenementen die Plaatselijk Belang organiseert. Ook kunnen hier andere evenementen (die in Sint Annaparochie gehouden worden) komen te staan van andere verenigingen, organisaties en instanties. Wilt u hier een evenement plaatsen, neem dan contact op met het contactformulier met de informatie.

Logo Plaatselijk Belang Sint Annaparochie

Evenementen

Image

Online bijeenkomst plantsoen Sint Annaparochie

18 maart 2021 van 19:30 - 21:00
Gratis voor iedereen
Online meeting via Microsoft Teams
Opgeven via E-mail

Beste inwoner van Sint Annaparochie,

 

Het is alweer een tijdje geleden dat we een oproep hebben gedaan om ideeën aan te dragen voor een mogelijke herinrichting van het plantsoen achter het voormalig gemeentehuis. Door de Coronamaatregelen verloopt het allemaal wat trager dan verwacht. We hebben achter de schermen echter niet stil gezeten. Alle ingebrachte ideeën en opmerkingen hebben we verzameld in een document en besproken met de gemeente. Met behulp van een ontwikkelsubsidie van de gemeente hebben we bureau Donkerdesign gevraagd de ideeën te vertalen naar een ontwerpschets voor het plantsoen. Voordat ze hier concreet mee aan de slag gaan, hebben ze zogenaamde ‘moodboards’ gemaakt die ze graag aan u willen presenteren om te horen of ze op de goede weg zijn voordat ze met een concrete ontwerpschets aan de gang gaan.

 

Normaliter hadden we dit graag ter plekke in een ‘live’ bijeenkomst gedaan, maar u zult begrijpen dat dit door de omstandigheden niet kan. Om iedereen toch de gelegenheid te geven om te reageren op de eerste ideeën organiseren we op donderdag 18 maart een digitale bijeenkomst van 19.30 tot 21.00 uur. Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Stuur dan uw naam en mailadres naar info@pbstanne.nl U krijgt dan een link naar de bijeenkomst met daarbij de instructies .


Met vriendelijke groet,

Bestuur Plaatselijk Belang Sint Annaparochie